Vacancies

Flevo Berry is hiring! We are looking for Agronomist/Advisor ato add to our team. Interested? Please take a look at our vacancies (in Dutch).

Wij zijn Flevo Berry, veredelaar van aardbeien. Grote kans dat je ooit genoten hebt van een aardbei uit onze portfolio. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Variëteiten als Sonsation en Favori zijn toonaangevend in de Noordwest-Europese markt. En omdat er nog meer nieuwe aardbeienrassen aankomen zijn we op zoek naar een Agronoom/Adviseur.

Agronoom/Adviseur

Wat ga je doen?                  

Het is een buitendienst functie die onder directe leiding staat van de commercieel directeur. Je bent een Flevo Berry ambassadeur, je ondersteunt onze bestaande rassen en nieuwe introducties in de markt en maakt ze nog succesvoller. Je onderhoudt intensief contacten met individuele tuinders, onderzoeksstations en teeltadviseurs. Tot je takenpakket behoren onderzoekstechnische zaken zoals:

  • Het (door)ontwikkelen van teeltadviezen bij bestaande en nieuwe rassen
  • Het opvolgen van rassenproeven op interne en externe test locaties
  • Het initiëren van en actief participeren in studieclubs
  • Bezoeken van klanten om de kwaliteit en opbrengst van Flevo Berry rassen te optimaliseren
  • Het controleren van vermeerderingsvelden bij licentiehouders

Wat breng je mee?

  • Je voelt je thuis in de wereld van het zacht fruit, maakt gemakkelijk contact en spreekt de taal van de telers
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste teelttechnieken, weet hoe je deze toe kan passen en kan onderzoeksdata vertalen naar de praktijk
  • Je bent proactief, flexibel en werkt zelfstandig
  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in Tuin- en Akkerbouw (of aanverwant) en hebt technische/commerciële ervaring in de zacht fruit sector
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (Duits en/of Frans is een pré)

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie (functiegroep H – CAO Tuinzaden) met veel afwisseling en uitdaging en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn een klein bedrijf, maar met veel impact. Flevo Berry heeft zich ten doel gesteld robuuste aardbeienrassen te ontwikkelen met een natuurlijke weerbaarheid tegen plagen en ziekten.  

Contact informatie

Vind je jezelf passen in een van de functieprofielen en wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV per mail naar info@flevoberry.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Anken (Commercieel Directeur) tel. 06 1318 0184.